top of page

DIENSTEN

We overtreffen uw verwachtingen

iClean Exclusive streeft bij elke auto – jong of oud, nieuw of gebruikt- naar het hoogst haalbare resultaat. Wij hanteren altijd als uitgangspunt uw verwachtingen te overtreffen.

Wij gebruiken alleen de beste materialen uit de markt, bijvoorbeeld Rupes en Flex polijstmachines, stoomwash van Lampborghini Fortador en detail- onderhoudsproducten van Gyeon, Chemical Guys, Koch Chemie en Cartec

Hieronder kunt u een korte beschrijving vinden van de behandelingen en diensten die iClean Exclusive aanbiedt. 

Detailing

De detaillering van iClean Exclusive brengt elke centimeter van uw voertuig tot leven, waardoor de look en feel aanzienlijk wordt verbeterd.

Cleaning

Onze grondige schoonmaakservice pakt elk vuiltje minutieus aan, zodat uw auto glanst met een onberispelijke afwerking.

Hand wash

Ervaar een grondige, zachte handwas die de lak van uw voertuig beschermt en tegelijkertijd een briljante, ongeëvenaarde glans geeft

Glass coating

Onze glascoatingservice biedt een veerkrachtige beschermlaag, die de zichtbaarheid en weerstand tegen weers- en wegomstandigheden verbetert.

impregnate

Het impregnatieproces biedt een hoogwaardige beschermende barrière, waardoor de impact van externe elementen op de buitenkant van uw voertuig wordt verminderd.

Paint repair

Onze lakreparatieoplossingen pakken krassen op meesterlijke wijze aan en brengen uw auto terug in zijn oorspronkelijke, onberispelijke staat.

Polish headlight

Met onze koplamppolijsting herstellen we de helderheid en helderheid, waardoor het zicht op de weg en de veiligheid tijdens nachtelijke ritten verbeteren.

Paint Protection Film

Onze Paint Protection Film beschermt de lak van uw auto tegen krassen, vuil en UV-schade, waardoor de esthetische aantrekkingskracht behouden blijft.

Ozone treatment

De ozonbehandeling van iClean elimineert hardnekkige geuren, bacteriën en virussen en zorgt voor een gezonde, frisse binnenomgeving.

Remove decals

De stickerverwijderingsservice van iClean Exclusive verwijdert op efficiënte wijze ongewenste stickers, zorgt ervoor dat er geen resten of schade achterblijven.

Ceramic Guard

Bescherm de lak van je auto met onze duurzame Ceramic Guard-coating voor langdurige glans en verbeterde weerstand.

Leather Treatment

Revitaliseer en voed het lederen interieur van uw auto met onze premium leerbehandeling voor een luxe uitstraling en gevoel.

Boek nu

bottom of page