top of page

Over ons

Wij detailen uw auto met passie!

iClean Carwash Deventer, de groenste autowasstraat van Deventer en omstreken, gaat samenwerken met CSC Exclusive, de specialist in exclusieve autoverzorging. Vanaf nu kunt u bij iClean Carwash Deventer terecht voor niet alleen een milieuvriendelijke en grondige wasbeurt, maar ook voor een complete car cleaning en detailing service.

 

Bij onze nieuwe vestiging iClean Exclusive kunt u terecht voor het detailen van uw auto. Detailing gaat verder waar het normale autopoetsen stopt. Het is bij het detailing de kwaliteit die voorop staat en niet de kwantiteit. Deze kwaliteit wordt behaald door  het gebruik van professionele machines en gereedschap in combinatie met de juiste producten. Deze combinatie kan bij iedere auto weer verschillend zijn.  Wij werken dan ook  alleen op basis van de nieuwste technieken en de beste merken en producten. 

Naast detailing houden we ons ook bezig met het re-conditioneren van het interieur en exterieur, glascoating, lakbescherming, impregneren, nanocoating, paint protection film PPF, lakcorrectie en customizing van auto’s. Kortom een full service in exclusieve verzorging van uw voertuig. U zult versteld staan van het resultaat! 

Detailing kost tijd, maar levert een ongeëvenaard resultaat op. Het gaat allemaal om de details!   

2

4

Vestigingen

Professionele medewerkers

5

Partnerships

20+

Jaar ervaring

reviews

Sarah R.

De detailing service van iClean Exclusive is top, mijn auto ziet er weer uit als nieuw!

Willem h.

Ongelooflijke glascoating en ppf door iClean. Absoluut een aanrader.

Joost T.

Onder de indruk van iClean's cleaning programma. Opmerkelijke service.
bottom of page